Veritec brengt complete wagenpark onder bij Pon Dealer Lease

Zonder onze vakmensen voor de jacht- en scheepsbouw zou Veritec niet bestaan. Daarom vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit betekent niet alleen dat we alles op het gebied van certificeringen en huisvesting goed voor elkaar hebben, maar ook ons wagenpark. In dit interview vertelt Berend ’t Hoen, relatiebeheerder bij Pon Dealer Lease in Amersfoort, hoe wij er samen voor zorgen dat onze professionals altijd verzekerd zijn van goed en representatief vervoer.

Duidelijke afspraken en vertrouwen

Recent heeft Veritec haar volledige wagenpark ondergebracht bij Pon Dealer Lease in Amersfoort. “Wij zijn heel blij met het vertrouwen van Veritec in ons”, vertelt Berend. “We werken al langere tijd goed samen en nu beheren we het complete wagenpark van zo’n vijfendertig tot veertig auto’s. Er is regelmatig contact tussen ons, met name over de planning. Het komt voor dat er bijvoorbeeld op vrijdagmiddag een medewerker wordt aangenomen die op maandag al een auto nodig heeft. Wij leveren onze auto’s turn-key op en zorgen dan ook dat die binnen drie dagen klaar staat als dat nodig is. Zowel wij als Veritec kunnen daarin altijd snel schakelen. Wat prettig is in de samenwerking is het vertrouwen. Er zijn duidelijke afspraken over bijvoorbeeld onderhoud, schadereparatie en inleverstatus. Veritec komt deze afspraken altijd na. Zo willen we bijvoorbeeld dat schade zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Ik merk dat Veritec dit goed monitort en dat afspraken altijd worden nagekomen.”

Tevreden medewerkers

Het is niet vanzelfsprekend dat ieder bedrijf goed omgaat met schades en onderhoud. Berend: “Bij Veritec gaan ze met de leaseauto’s om alsof het hun eigen auto’s zijn. Dat zie je aan de monitoring bijvoorbeeld, dat gebeurt niet overal zo nauwkeurig als bij Veritec. Ik merk echt dat ze er alles aan doen om de medewerkers tevreden te stellen en goed voor ze te zorgen. Als een auto bijvoorbeeld overgenomen wordt door een andere medewerker dan willen ze dat die ook weer een goede en frisse auto heeft. We hebben met Veritec zowel kort- als langlopende contracten, maar de intentie is er om een langdurige samenwerking op te bouwen. Vertrouwen is daarbij het uitgangspunt en dat is er van beide kanten.”

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of bent u specifiek op zoek naar specialisten voor de jacht- en scheepsbouw? Neem dan gerust contact met ons op.