Over veritec

CheckmarkSnel schakelen en direct kunnen leveren vanuit netwerk
CheckmarkHoge kwaliteit professionals door uitgebreide screening
CheckmarkBetrokken aanpak van uw project van begin tot eind

Snel schakelen en direct leveren van hoge kwaliteit professionals is onze kracht. Hoe we dat doen? Met ons sterke, internationale netwerk beschikken we over een grote poel van hardwerkende topprofessionals. De kwaliteit van onze uitzendkrachten garanderen we door gedegen screening. En net als bij onze mensen, zijn wij van start tot oplevering betrokken bij uw project. Alles voor het perfecte resultaat.

Connected

Committed

Craftsmen

Europees netwerk

Met eigen kantoren, lokale recruiters en onze mensen zijn wij gevestigd in echte scheepsbouwlanden als Roemenië en Litouwen. Omdat onze lijnen kort zijn – zowel met u als met de uitzendkrachten – schakelen we supersnel. Dat gaat als volgt: met uw vraag gaan we gelijk aan de slag. Vanuit ons internationale netwerk weten we direct welke vakmensen we op uw project kunnen inzetten. Die informatie delen we met u en vervolgens komen onze uitzendkrachten op het gewenste moment naar uw project. Is het echt zo eenvoudig? Ja. Veritec heeft de juiste connecties. Geef ons het vertrouwen en we maken het waar.

Connected.

Committed.

Toewijding en kwaliteit

Wij geloven in betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom geven we altijd eerlijk advies en checken regelmatig de vorderingen en uw tevredenheid. Wij werken – zowel op kantoor als op de werf – met gedreven professionals die gaan voor de klus en niet stoppen tot het werk gedaan is. Datzelfde commitment leveren wij ook naar onze uitzendkrachten. Wij zorgen voor goede gereedschappen, degelijke huisvesting, arbeidsvoorwaarden conform CAO en we beschikken over alle benodigde certificeringen. Met die eigenschappen – toewijding en kwaliteit – investeren we in samenwerkingen op de lange termijn.

Hoogwaardig vakmanschap

Door ons hart voor de luxe jacht- en scheepsbouw begrijpen we het belangvan hoogwaardig vakmanschap. Daarom onderwerpen we iedere sollicitant aan een grondige screening. We testen technische skills én de beheersing van het Engels. Zo weten we zeker dat de communicatie soepel loopt en een klus professioneel wordt uitgevoerd. Bent u op zoek naar een specifieke functie, of naar een compleet team? Wij vinden de vakmensen voor het succes van uw project.

Craftsmen.

Bent u benieuwd hoe wij onze unieke werkwijze op u kunnen toepassen?
Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen.

Ons team

Darryl

Algemeen directeur

Eduard

Operations manager

Christine

Administratief medewerker

Bram

Facilitair medewerker

Delano

Recruiter

George

Recruiter