Veritec biedt opleiding op maat voor vakmensen voor de jacht- en scheepsbouw

Het tekort aan vakmensen voor de jacht- en scheepsbouw blijft onveranderd hoog. Daarom willen wij graag de samenwerking met u aangaan om specialisten op te leiden en door te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan interieurtimmermannen, pijpfitters en lassers. Met een opleidingstraject op maat voor uw organisatie zorgen we er samen voor dat de Nederlandse jacht- en scheepsbouw ook in de toekomst garant staat voor de hoogste kwaliteit.

Praktijkruimte ingericht op basis van uw wensen en eisen

Ieder bedrijf binnen de jacht- en scheepsbouw werkt anders. Kwaliteitseisen, werkprocessen en benodigde vaardigheden variëren. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om opleidingstrajecten te starten die volledig afgestemd zijn op individuele wensen en eisen. Veritec huurt de praktijkruimte en u kunt zelf de materialen en tekeningen aanleveren waarmee bijvoorbeeld een groep interieurtimmermannen aan de slag kan. Zo zorgen we er samen voor dat in een periode van twee weken voldoende specialisten klaargestoomd worden om direct vanaf de start van het project topkwaliteit te leveren!

Zekerheid creëren rondom kwaliteit

Met name in de jachtbouw draait het veel om precisiewerk. In de praktijk blijkt het daardoor niet altijd eenvoudig om vooraf een honderd procent match te garanderen. Om hier op voorhand meer zekerheid over te krijgen, kan een praktijkopleiding uitkomst bieden. Aan de opleiding kunnen we bijvoorbeeld desgewenst ook een examen koppelen waar u zelf bij aanwezig bent. Zo wordt meteen duidelijk wie er echt heel goed zijn en bespaart u kostbare tijd tijdens het project.

Nederland staat bekend om zijn vakmanschap in de jacht- en scheepsbouw. Om de kwaliteit van de vakmensen die hier vanuit het buitenland naar toe komen te waarborgen, bundelen wij graag onze krachten met u. Het is nu misschien iets rustiger op de werven, maar straks heeft u alle handen weer nodig.

Ik ben heel erg benieuwd naar uw visie! Daarom nodig ik u uit om samen om de tafel te gaan zitten en ideeën uit te wisselen. U kunt daarvoor een e-mail sturen naar darryl@veritec.nl. Ik hoop u snel te spreken!