Pijpfitter Valentin Puiu

Name:Valentin Puiu
Age:36
Function:Pijpfitter
Shipyard:Royal van Lent Shipyard Amsterdam
Last project:821

Pijpfitter bij Veritec

De Roemeense Valentin Puiu kwam via zijn broer in contact met Veritec Yachts: “Mijn broer Adrian en een aantal kennissen van mij werkten al een tijdje voor Veritec. Zij hadden het erg naar hun zin. Dat was voor mij dé reden om ook in Nederland te gaan werken. Alles werd snel geregeld en goed uitgelegd door Veritec. Voor ik het wist kon ik als pijpfitter aan de slag bij Royal van Lent Shipyard in Amsterdam. Dat is inmiddels alweer meer dan drie jaar geleden.”

“Veritec Yachts is transparant en bouwt een goede band op met haar medewerkers”

Valentin Puiu

Pijpfitter

Geen werkdag is hetzelfde

Valentin is een persoon die zich graag ontwikkelt. Hij is er dan ook blij mee dat geen werkdag hetzelfde is: “Ik ben altijd erg betrokken bij wat ik doe. Omdat we elke dag nieuwe opdrachten krijgen, kom je ook elke dag weer voor nieuwe uitdagingen te staan. Hierdoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk én leer ik veel nieuwe dingen.”

Het meest uitdagende aan zijn werk? “Werken op hoogte”, vertelt Valentin. “Maar daarnaast moet je ook heel precies kunnen werken, zodat je voldoet aan de eisen en hoge standaarden die de klant stelt.”

Het project waar hij het meest trots op is? “Ik mocht een keer werken op het jacht van één van de rijkste mensen ter wereld. Daar moest je echt met enorme precisie je werkzaamheden uitvoeren. Een uitdagend en gaaf project!”

Wil jij net als Valentin ook werken in de luxe jacht- en scheepsbouw? Bijvoorbeeld bij Van Lent Shipyard, Damen of Heinen & Hopman. Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar technische professionals.

Ben je als opdrachtgever nog op zoek naar technisch personeel? Wij komen graag bij u langs om te vertellen wat we voor u kunnen betekenen.