Pijpfitter Alexandru Constantin Necula

Name:Alexandru Constantin Necula
Age:36
Function:Pijpfitter
Shipyard:Royal van Lent Shipyard
Last project:NMC Bolnes

Pijpfitter bij Veritec

De Roemeense Alexandru Constantin Necula kwam in 2019 via social media met Veritec Yachts in contact: “Ik had al sinds het eerste sollicitatiegesprek een goed gevoel bij Veritec. Ik kwam erachter dat ik te maken had met een professioneel team!”. Sindsdien werkt hij als pijpfitter op verschillende scheepswerven in Nederland, waaronder De Vries Makkum en Royal Van Lent Shipyard.

Waarom hij elke dag met plezier naar zijn werk gaat? “Als pijpfitter werk ik aan verschillende projecten op de scheepswerf. Elke dag is anders en dat maakt mijn werk ook zo uitdagend; ik ben altijd betrokken bij nieuwe dingen”, vertelt Alexandru. “Het TIG-lassen maakt mij -samen met het goede salaris- het gelukkigst”.

Het project waar hij het meest trots op is? “Dat is boot 820”, vertelt Alexander enthousiast. “Tijdens dit project mocht ik namelijk lassen op de mooie scheepswerf van Royal Van Lent Shipyard”.

“Veritec Yachts in drie woorden? Professioneel, serieus en samenhorigheid”

Alexandru Constantin Necula

Pijpfitter

Veritec Yachts als werkgever

Wat voor Alexandru dé reden was om in 2019 voor Veritec te kiezen? “Veel van mijn vrienden en oud-collega’s werken ook al heel lang bij Veritec. Dat gaf mij het vertrouwen dat het een goede werkgever is”.

Daarnaast was hij ook erg te spreken over de begeleiding die hij kreeg naar zijn nieuwe job in Nederland: “Alles was al voorbereid voordat ik in Nederland aankwam. De huisvestingsomstandigheden zijn top en als je hulp nodig hebt, word je erg serieus genomen door de medewerkers van Veritec. Dat maakt hen in mijn ogen écht anders dan andere werkgevers.”

Wil jij net als Alexandru ook werken in de luxe jacht- en scheepsbouw? Bijvoorbeeld bij Van Lent Shipyard, Damen of Heinen & Hopman. Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar technische professionals.

Ben je als opdrachtgever nog op zoek naar technisch personeel? Wij komen graag bij u langs om te vertellen wat we voor u kunnen betekenen.