Florin Gavrilov

Name:Florin Gavrilov
Age:31
Function:Montage medewerker
Shipyard:Hapam
Last project:Onbekend

Montage medewerker bij Veritec

Via een aantal contactpersonen uit zijn thuisland Roemenië is Florin drie jaar geleden bij Veritec Yachts terechtgekomen. Hij werkt via ons als montage medewerker bij Hapam. Wat hij zoal doet als montage medewerker? “Mijn werk bestaat uit het monteren en bewerken van onderdelen voor hoogspanningsleiders”, vertelt Florin. Dagelijks start hij -samen met zijn collega’s om 07.30 uur en meestal ronden ze de dag rond 16.15 uur af. Florin: “We krijgen elke ochtend een ordermap met daarin de werktekeningen, de materialenlijst en checklist. Vervolgens ontvangen we de materialen en kunnen we de onderdelen maken en bewerken.”

Wat werken in de luxe jacht- en scheepsbouw volgens hem zo leuk maakt? Florin: “We werken dagelijks aan grote projecten voor gerenommeerde bedrijven. Om daar deel van uit te maken geeft veel voldoening. Vooral het project waar ik nu aan werk voor Hapam is heel gaaf. Dat is namelijk voor een hele grote klant!”

“Op het gebied van faciliteiten levert Veritec absolute topkwaliteit.”

Florin Gavrilov

Montage medewerker

Veritec Yachts als werkgever

Florin heeft het erg naar zijn zin bij Veritec en Hapam. Zelfs zo erg dat hij het werken bij Veritec ook heeft aangeraden bij anderen: “Mijn beide schoonbroers werken hier ook, via mij kwamen ze in contact met Veritec en sindsdien vormen we een fijn team samen op de montage afdeling”, vertelt hij.

Veritec Yachts in drie woorden: eerlijk, meedenkend en prettig

Waarin Veritec Yachts zich volgens Florin onderscheidt? “Op het gebied van faciliteiten, zoals huisvesting en het wagenpark, levert Veritec absolute topkwaliteit. Daarnaast zijn ze altijd snel en direct bereikbaar bij vragen.”

Wil jij net als Florin ook werken in de luxe jacht- en scheepsbouw? Bijvoorbeeld bij Van Lent Shipyard, Damen of Heinen & Hopman. Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar technische professionals.

Ben je als opdrachtgever nog op zoek naar technisch personeel? Wij komen graag bij u langs om te vertellen wat we voor u kunnen betekenen.